Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2022-11-15

Näyttelyvuoden päätös

Sunnuntaina ajelimme aamuvarhaisella Jyväskylän KV- näyttelyyn, matkassa laumasta vain Charppi ja Minku. Näyttelyyn oli ilmoitettu 31 tolleria ja tuomariksi vaihtui italiainen vanhempi herra, Francesco Cochetti. Sekä Myrri että Hertta ovat olleet VSP ko. tuomarilla aiemmin, eli jonkinmoinen käsitys siitä, mistä tyypistä tykkää, meillä oli. Kumpikaan voittajakoiristamme ei nyt kisaan osallistunut, joten mitään isompia odotuksia meillä ei tulosten suhteen ollut.

Charmi kisasi jälleen käyttöluokassa. Luokka olikin näyttelyn toiseksi suurin, siellä oli peräti neljä narttua kisaamassa. Hertan Ariel- sisko edusti Magicfoxeja avoluokassa, saaden sileän erin ja ollen viiden nartun luokan 2. Charmi oli käyttöluokan nuorin ja esiintyi luokassa ensimmäisenä. Esiintyminen meni hienosti ja saimme erin. Niin saivat kaikki muutkin luokan nartut. Kilpailuluokassa tuomari ei meitä paljoa katsonut, vaan kierteli muita narttuja tarkemmin. Onneksi syy oli se, että tuomari oli päättänyt meidän olevan luokan voittaja ja muiden sijoitusta sitten pohti pidempään 😀 Meille siis hieno luokkavoitto kera SA:n! 

Minku esiintyi veteraaneissa vauhdikkaasti, mutta oli hieman matalaraajainen tuomarin makuun. Siitä huolimatta saimme kuitenkin eri SA:n, mihin olimme varsin tyytyväisiä! 

Parasnarttukehään minä vein Charmin ja Jarno Minkun. Minku käteltiin toisena ulos ja meidän kisa Charpin kanssa jatkui. Tuomari pohti voittajan valintaa valion ja veteraanin välillä, lopulta järjestys oli veteraani, valio, Charppi ja neljäntenä avoluokan voittaja. Tämähän tiesi sitä, että saimme PN3- sijalta vara-cacibin, joka vahvistuu cacibiksi, kun valio oli jo CIE! Aivan huikean hieno päätös Charpin näyttelyvuodelle siis! Nyt Charpilla on jo cacibit Liettuasta ja Suomesta, ensi vuonna sitten katsellaan puuttuvaa/puuttuvia jostain päin maailmaa 😊 Meidän lauman osalta näyttelyvuosi päättyi tähän, ja laskeudumme auvoisaan pentueen odotukseen Myrrin kanssa, ainakin toivomme niin 💕

Iloa cacibiksi vahvistusvasta varasta!