Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (FI JVA LT MVA EE JMVA Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttären Charmin (Magicfox`s Barbera) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2021-10-29

Huikean MEJÄ- kauden upea päätös!


Taitavat tytöt: Lumo VOI 1, 49 p ja Myrri VOI 1, 48 p 💗

Eilen päättyi vuoden 2021 MEJÄ- kautemme, Jarnon osallistuessa Lumon ja Myrrin kanssa Nakkilan valmisjälkikokeeseen. Kauden päätös oli upea- Myrri jäljesti uransa parhaat pisteet, VOI 1 48 ja Lumokin teki lähes täydellisen suorituksen, VOI 1 49 pistettä! Jarnon blogissa on tarkemmat kertomukset päivän kulusta ja minun kotisivuilta löytyvät koekertomukset. 

MEJÄ- kausi oli meidän laumassa todella hieno! Päällimmäisiä onnistumisia ovat Hertan valioituminen, yhden kauden aikana kuudella kokeella valioksi ja kaikki kokeet vielä pahimpien helteiden aikaan. Todella täytyy "hattua nostaa" nuorelle neidille! Ensi kautta innolla odotellen 😊 Toinen hieno tapahtuma oli Myrrin voittama OSKK:n MEJÄ- mestaruus. Kolmantena täytyy nostaa nämä upeat pisteet, sekä Myrri että Lumo ylsivät todella hyviin pistesijoihin useamman kerran! Osallistumisoikeus Tollerien MEJÄ- mestaruuteen tuli Lumolle, harmittavasti juoksut sattuivat samaan aikaan ja jouduimme jättämään tapahtuman väliin. Ehkä ensi vuonna sitten, jos veteraanilla vielä terveyttä riittää. Näin todella toivomme! 

Hienoa oli myös saada kasvatteja lähtemään MEJÄ:n pariin. Kolme Hertan sisarusta teki startin, Arielin yltäessä jo voittajaluokkaan saakka! Iloisia saamme olla niin  koirien kuin omistajiensa puolesta että ovat lajin pariin lähteneet 😊 Ensi kaudella pääsee Charppa starttamaan, intoa jäljelle neidillä on kovin ja tässä syksyn aikana yritetään saada vielä joku/nen harjoitusjälki tehtyä ennen kevään kokeita. Minkun ja Taikan osalta kulunut kausi oli kokeeton, mutta harjoitusjäljille ovat molemmat päässeet ja katsellaan ensi kautta Minkun osalta, josko johonkin kokeeseenkin osallistuttaisiin. Se vaatisi minunkin aktivoitumista, nythän kauden yhteensä viidestätoista koestartista minä tein vaatimattoman yhden, Hertan avojäljen. Jarnolle isot kiitokset omasta ja tyttösten puolesta, että MEJÄ on näin aktiivisesti ollut agendalla meidän laumassa 💗

Eilen käytiin Charpan ja Hertan kanssa pitkästä aikaa Helmiinalla hoidettavana. Charpalla oli jumeja lavan alueella taannoisesta varpaan nyrjähdyksestä johtuen ja Hertalla lannerangan alueella jumitusta. Molemmat saatiin hyvin availtua ja nyt on taas notkeita ja tyytyväisiä tyttösiä 😊 

Siskokset Hertta ja Char tyytyväisinä Helmiinan hoidon jälkeen 😊 (kuva Helmiina Kauhanen)