Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (FI JVA LT MVA EE JMVA Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttären Charmin (Magicfox`s Barbera) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2021-11-13

Rallykisoissa piiiiitkästä aikaa

Vauhdikkaat Rally-tyttöset Myrri ja Hertta 😍

Viime viikonloppuna päättyi pitkä rallykisatauko, edelliset kisat kävimme vuoden 2019 puolella. Kisaamassa olivat Myrri VOI- luokassa ensi kertaa ja Hertta ALO- luokassa ihan ensi kertaa rallyssa ikinä. Kisat olivat Tamskin järjestämät. Paikalle Niihamaan menimme jo ennen klo 12, kun VOI- luokan oli määrä alkaa klo 13. Siinä oli hyvin aikaa vähän treenailla ja totutella hallin tunnelmaan. Tuomaroimassa kaikki luokat oli Taru Leskinen.

Myrrillä oli tosi hyvä draivi ja rata tuntui kivalta yhdessä suorittaa. Harmittavasti itse mokailin sen verran, että jäätiin 5 pistettä tuloksesta. Muuten ei harmittanut yhtään, Myrrin suorittaminen oli tosi kivaa ja oikean puolen liikkeetkin onnistuivat hienosti! Nyt on kynnys VOI- luokkaan ylitetty ja pari seuraavaa kisaa on jo kalenterissa.  RTK3 tavoitteen uskallan nyt asettaa, vuoden 2022 aikana tähän pyritään :)

Hertan ALO- luokka oli muutamaa tuntia myöhemmin (aloitimme klo 17.30), meillä oli siis pitkä aika odotella hallilla. Käytiin välillä vähän lenkkeilemässä ja sitten autossa lepäämässä ja lämmittelemässä, halli kun on puolikylmä. Hertta myös mitattiin ennen luokan alkua, kun ensi kertaa kisattiin. Rata oli ihan kiva, siellä oli pari meille hankalaa liikettä ja yksi liike, joka onnistuu joskus ja joskus ei. Hertalla oli Myrrin tapaan hyvä draivi, häntä heilui läpi suorituksen :) Yhden liikkeen nollasimme enkä sitä uusinut, muuten meni tosi kivasti. Olinkin aika yllättynyt ja iloinen, kun saatiin kokonaistulokseksi 88 pistettä ja vielä tuomarin palkinto! Taru kehui meidän työskentelyn iloa ja kaunista yhteistyötä 💗 Pitkä tie on tähän kisakuntoon kuljettu, rally kun ei ole Hertalle ollut se ominaisin laji, mutta työ on kantanut tulosta ja tekemisen ilo kantoi myös kisasuorituksen läpi. Todella tyytyväinen olen neitiin! Seuraavia kisoja odotellessa 😊

Terveysrintamalla on saatu viimeisetkin PEVISA- tulokset luuston osalta Druif- pentueesta. Vähän yllättäin kahdella pennuista lonkat eivät olleet ihan priimaa, mutta ei mitään katastrofiakaan onneksi- vain lievät muutokset (molemmilla tulos B/C). Kaikkiaan pentueessa on 4 x AA (Dasherin AA tulos ei näy Suomen Koiranetissä), 1 BB ja 2 x BC- lonkat. Kyynärät kaikilla terveet (00) ja selät terveiksi kuvattu 6/7:llä pennuista. Ihan tyytyväisiä olemme näihin, kelpaa jokaisen kanssa jatkaa harrastuksia 😊