Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2018-04-03

Lauman kevättouhuja


Laumamme Pääsiäislauantain auringosta nauttimassa :)

Tai kevät ja kevät... Vielä ei kovin keväiseltä tunnu, kun eilenkin lunta vain satoi useita senttejä jo valmiiksi syvän hangen päälle. Alkaa pikkuhiljaa hirvittää, miten käy kevään MEJÄ- kokeiden, kausi kun olisi starttaamassa jo vajaan 3 viikon kuluttua.... No, ei auta kun toivoa säiden haltijaa laittamaan lämmöt päälle ja lumet sulumaan, jotta koirat pääsee töihin!


Pääsiäistä vietettiin pääosin hienossa kelissä ja Myrttikin pääsi ensimmäistä kertaa ulkoilemaan mukaan lauman kera. Ajettiin autolla lähipeltojen laitaan, ja siitä lauma liikkeelle. Olikin vauhtia porukassa kun pitkähkön tauon jälkeen tehtiin hakuruutua siipi- ja normidamein :)



Myrri ja Lumo vaudissa :)

Myrtti pääsi siipidamin lisäksi noutamaan varista myös ulkona ja hienostihan se sujui! Siinä on meillä kyllä pätevä noutajan alku, ei voi muuta sanoa! Varis kiinnostaa kovasti ja muutaman kerran viikossa sen kanssa ollaan touhuiltu, jotta pysyy homma muistissa.


Myrri ja vaakku


Myrri vauhdissa, Mummo tulee vähän hitaammin :)


Pääsiäisen aikaan käytiin tapaamassa Minkun ja Myrtin kanssa veljiä, Brioa ja Baroa. Toimitettiin rekkarit perille samalla reissulla ja nähtiin miten pojat on kotiutuneet ja kasvaneet. Ja olihan he! Myrtti oli jäänyt jo vähän matalammaksi (kuten toki nartun kuuluukin), mutta muuten oli kyllä niin samasta puusta etenkin Brion kanssa että kyllä sukulaisiksi tunnisti! Hauskaa oli pikkuisilla temmeltää, tosin vähän alkoi jo väsymys painaa vierailujen loppua kohden ja kähinääkin saatiin aikaan. Siinä olikin sitten hyvä hetki pakata koiruudet autoon ja ajella kotiin. Olikin väsynyt Myrtti loppuillan! Kiitosta vaan Emmille ja Katille kaffetuksista ja että otitte meidän kyläilemään :)



Minku ja Brio




Baro ja minä

Kesän kalenteri on alkanut täyttyä MEJÄ- kokeiden lisäksi myös näyttelysuunnitelmista. Alkuun mietin että Minku saa pitää taukoa vähän pidempään, mutta näyttääkin siltä että neito on palautunut niin hyvin pennuista että päätin että meidän kaikkien tyttöjen kausi starttaa huhtikuun lopussa Ruovedeltä. Jos tisseitä tulee sanomista, sitten tulee. Toivottavasti tuomarit ymmärtää, että pennuilla on toki ollut vaikutuksensa ulkomuotoon. Muitakin kesäsuunnitelmia on tehty, mm. päätettiin lähteä SNJ:n kesäleirille heinäkuussa, siellä kun kokoontuu myös penturyhmä joka olisi Myrrille omiaan. Myrri aloittaa "koulunsa" toukokuun lopulla pentutokokurssilla Hämeenkyrössä, on se kyllä hauska taas päästä tekemään uusia suunnitelmia pikkuisen kanssa! Vaikuttaa niin fiksulta ja keskittymiskykyiseltä tyttöseltä, kun ollaan omia treenejä pidetty, että saas nähdä mikä tokokoirakin hänestä kasvaa! No, toki ikää kyllä on vasta 11 viikkoa (tänään), että ihan kauheita johtopäätöksiä vielä tuskin kannattaa vetää :D Mutta hyvältä tosiaan vaikuttaa, kaikin puolin!



Pikkuisen näyttelyseisontaakin ollaan harjoiteltu, vapaasti tietenkin!