Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2017-11-06

Jännittäviä aikoja.. :)

Niinhän se Minku piti tarkan juoksuaikataulunsa ja juoksut alkoivat viime viikolla. Tällä viikolla ohjelmassa on progetestiä ja sitten toivottavasti ehkä jo viikonloppuna, päästään laittamaan Piemonte- pentuetta alulle :) Lumokin aloitti juoksunsa samaan syssyyn, olisihan se loistavaa, että pennuilla olisi "varamammakin" omassa kotona jos lisämaidon tarvetta olisi. On kyllä kutkuttavan jännää ja ihanaa odotusta tiedossa meillä nyt!

Viikonloppuna käytiin vähän treenailemassa damien kera, Minku pääsi "kanijäljelle" ja hienosti se kanidami metsän kätköistä löytyi ja palautui pariinkin otteeseen :) Muu lauma teki hakuruutua lintudamein, kaikki jotain! Vähän oli tyttöjen tekemisessä paras puhti poissa, toki juoksut asiaan vaikuttavat. Mukavaa oli silti marraskuisessa metsässä touhuta ja hörpiskellä samalla lämmintä glödiä termarista :) Lauantaina saatiin vielä rotuuntutustujiakin kyläilemään, mukava oli taas opastaa ja neuvoa uusi ihmisiä rodun pariin! Omaa pentuetta emme enää markkinoida voi (tai ei ole tarvinnutkaan, tytöt ovat sen tehneet ihan itse :D), mutta hienoa että voidaan silti olla ihmisille apuna ja tiedon välittäjinä rotuun liittyen. Nyt emme enää ota vierailijoita (paitsi sovitut) vastaan, vaan rauhoitamme talon mahdollisen Piemonte- pentueen odotteluajaksi :) Minku ylpeänä pupudaminsa kanssa :)Lumo palauttaa lintudamiaRouva vauhdissa hakuruudussa :)