Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2015-12-09

Parasta A- ryhmää!

Jälleen saimme iloisia uutisia Grappolo- pentueen terveysrintamalta. Nella (Magicfox`s Rondinella) kävi virallisissa luustokuvauksissa. Tulokset olivat mitä parhaimmat: lonkat A/A ja kyynärät 0/0. Selkäkin oli kuvattu (tosin epävirallisesti) terveeksi.

Nyt on 7/9 pentueesta terveystutkittu kauttaaltaan. Jokaisen tulokset lonkkien osalta parasta A- ryhmää, kyynärät 00. Kaikki 9 ovat myös käyneet silmäpeilauksessa ja saaneet terveen paperit. Seitsemältä on tutkittu myös polvet terveiksi ja neljältä otettu virallinen selkäkuva. joka myös terve.
Kasvattajille tämä on huippu juttu. Terveyttä kun ei koskaan voi liiaksi korostaa. Jotain on siis osattu tehdä oikein! Erityistä aihetta iloon antaa myös se, ettei kenelläkään pennuista ole todettu autoimmuunisairauksia tai allergioita. Jalostusvalinnat menivät tällä kertaa siis kohdalleen ja kiitos vielä Katille ja Ville-Pekalle kun saimme ihanan Felixin pentueen isäksi!

Tästä onkin hyvä siirtyä jo miettimään tulevaa. Minku täyttää maaliskuussa 2 v. Jotkut kasvattajat jo tämän  ikäisilläkin koirilla teettävät pentueen, mutta meidän mielestämme 2- vuotias on vielä turhan nuori siihen. Odottelemme siis vielä noin vuoden ennen pentusuunnitelmien täytäntöön panoa. Kyselyitä on tullut  mukavan paljon jo nyt (kiitoksia niistä!) ja harmittaa kun erittäin hyville kotiehdokkaille joutuu markkinoimaan tuotetta nimeltä "ei- oo". Erityisesti mieltä ovat lämmittäneet ne, jotka ovat todenneet että käytyään tarjontaa läpi, luettuaan kasvattajien kotisivuja ja koiranettiä he haluavat jäädä odottamaan pentua juurikin meiltä. Voiko parempaa kiitosta kasvatustyöstä saada :)Nellan tulokset sekä kautta aikojen yksi parhaista pentukuvista "Emännästä" eli Nellasta :)