Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2015-04-12

TLNJW-15 TLNW-15 EEJMVA Magicfox`s Nebbiolo!

Otsikko jo kaiken oleellisen kertookin :) "Turistimatkamme" Tallinnan voittajanäyttelyyn osoittautuikin muuksi kuin turistimatkaksi- laumamme nuorin Minku voitti koko potin ja toi tuomisinaan kotio tuplavoittajatittelit!

Tuomaroimassa Tallinnassa oli tiukaksi tiedetty kasvattaja- eläinlääkärituomari Tiina Illukka. Tollereita oli ilmoitettu 7 kipaletta, 2 urosta ja 5 narttua. Urosten voiton vei komea Irwlend Mortimer, onnea vielä tätäkin kautta!

Nartut aloitti Minku. Ja hienosti aloittikin, eri ja sa tuli! Seuraavaksi avonarttu Peppi sai myös eri ja sa, käyttönarttu erin. Lumo ja Taika kaksin valioissa saivat myös molemmat erin, sa:ta ei. Taika karvaton ja "löysä", Lumon pää kevyt tuomarin makuun. Joten, pn- kehässä oli vain 2 narttua, Minku ja Peppi. Juoksimme moneen kertaa ympäri ja edes takas yhdessä ja erikseen ja tuomari hetken mietinnän jälkeen osoitti Minkun ykköseksi! Siinä kohtaa meinasi kyllä taju lähteä, pikku Minku voitti koko potin! Molemmat tittelit niin Juniorivoittaja- kuin Voittajatitteli tuli Minkulle. Roppikehässä olin niin pyörällä päästäni että hyvä kun tajusin mitä tapahtuu, päivän täydellisti vielä Minkun valinta rotunsa parhaaksi! Siinä kohtia ei riemulla ollut enää rajaa :) Minku ja Mortti panivat vielä leikiksi kehässä kun valinta oli selvä, niin oli hauskaa koirillakin!

Sellainen matka meillä, eipä olisi koskaan uskonut että Minku ottaa ja voittaa kaiken- on se vaan melkoinen tuo meidän vääristä mittasuhteista ja ties mistä eräiden tuomareiden moittima Minku ;-) Hassu otus, joko on joku täysin p.. tai sitten täysin paras! Ja meidän mielestä aina se Täysin Paras!