Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2014-08-12

Pentuagilityä

Viikko sitten alkoi Hurman pentuagikurssi Tähtitekniikan ohjauksessa. Paikalla oli vankka noutajaedustus, Hurma, Säde ja yksi labbispentu. Ensimmäisen kurssikerran aiheina olivat kontaktialustalle meno namin perässä, erilaisiin alustoihin (muovi, kumi, karhennettu pinta) tutustuminen, leikkiminen ja lelun perään irtoaminen sekä tasapainotyynylle kiipeäminen.

Paikka oli Hurmalle jo tuttu halli ja mikään mitä tehtiin ei tuottanut ongelmia. Mentiinpä siinä ohessa myös putkesta läpi muutamaan kertaan sekä aitatolppien välistä kun rima oli alhaalla. Hurma jaksoi hyvin keskittyä ja tehdä juttuja innolla Jarnon kanssa :-) Hauska tunti ja kyllä pieni tykkäsi, tänään menemme uudestaan ja odotamme jo innolla!

Viikonloppuna teimme koko lauman kera reissun Mikkeliin. Siellä oli Jurassic piknik missä esiintyivät lempiartistimme Vesa-Matti Loiri sekä Samuli Edelman. Mahtava keikka olikin, jota saa fiilistellä vielä pitkään! Hurma oli ensi kertaa "oikeassa" kaupungissa, kun hotellimme oli aikalailla keskellä cityä. Autoja, ihmisiä, junia.. Ja kaikkeen suhtauduttiin omalla iloisella stressaamattomalla tyylillä :) Ainoa miinus reissussa oli se, että Lumolla oli vatsa sekaisin. Kun pääsimme hotellin parkkihalliin, tuli ekat ripulit sinne ja sitähän sitten riitti. Aamulla Lumo herätti minut kuuden aikaan tuijottamalla ja tiesin  että nyt on kiire. Nopsasti farkut jalkaan ja takki päälle, suoraan sängystä juosten hissiin, kiitäen respan läpi ulos ja ekan puskan juurelle. Huh, ehdittiin. Mikä positiivista, Hurma ei tehnyt tuollakaan sisälle mitään, vaikka heräsi meidän lentävään lähtöön. Alkaa olla sisäsiisteys jo oikein hyvällä mallilla!