Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2013-06-30

Lumo VSP, Taika pn2 Tuusulassa!

Tuusulan KR- näyttely seurasi Lammia heti sunnuntaina. Yön vietimme hotellissa Vantaalla missä tytöt ottivat tapansa mukaan "maailman matkaajien" tapaan lunkisti. Hyvähän se oli nukkua kun illalla oli käyty ihanaa Metkaa tapaamassa ja nuorison tavoin Lumppari ja Metka leikkivät keskenään koko parin tunnin ajan :) Taika keskittyi kahvipöydän tarjoilujen kerjäämiseen tapansa mukaan- sellainen meidän rouva on! Kiitoksia Caritalle ihanista tarjoiluista vielä tätäkin kautta!

Tuusulassa tuomaroi ruotsalainen Börje Johansson. Koiria oli ilmoitettu vain 11, joista Ramonin puuttuessa paikalla oli 10. Uroksissa jaettiin 3 sa:ta ja voiton vei komea Hedera`s Aurora Australis "Nemo", onnea vielä Elisa ja Nemo tätäkin kautta!

Junnunartuissa kisailivat 2 ja Lumppari oli jälleen niin mainio esiintyjä :) Kuumuudesta välittämättä Lumo suorastaan liisi kehässä ja seisoi kuin patsas tuomarin tehdässä hyvin tarkan tutkimuksen. Tässäpä arvostelu: "Tilltalande junior, fackert huvud med utmärkt proportioner, välansetta trika tiga örön, utmärkt hals. Välbalanseras stark rygg, välansatt svans, utmärkt front, välvacklad oröstkorg med med djup och långd. Utmärkta ben och tassar, vacker päls, rör sig med attityd". Eli kaikki oli erinomaista ja vielä erinomaisempaa ;) Junnuluokan voitto tuli eri sa:lla ja tuomari vielä kehui kuinka ihana ja puhutteleva neiti Lumo on!

Kaksi avoluokan narttua eivät saaneet sa:ta ja Taika oli yksin valioissa. Rouva kyllä seisoi ja oli kopelaitavana hienosti, mutta liikkuessaan oli "vedä perässä"- mallia. Hyvä arvostelu saatiin, missä ei negatiivista ollut.

Parasnarttukehässä kisasivat siis Taika ja Lumo, Jarno Taikan ja minä Lumon kanssa. Pikkuneiti vei voiton, tuomarin sanoin asenteensa ansioista! Kyllähän kun liikkeitä vertasi oli Lumo tänään ehdottomasti parempi, joten eipä voinut kun yhtyä tuomarin mielipiteeseen :) ROP- kehässä upea Nemo vei voiton- onnea!- Lumon ollessa VSP ja saaden 6. sertinsä! Upea päivä kertakaikkiaan :)