Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2013-06-16

Lumo ROP, Taika pn2 Pietarsaaressa!

Olipas hieno ja yllättävä näyttelyreissu loman päätteeksi Pietarsaareen :) Mietittiin pitkään viitsitäänkö ajella niin kauas, mutta onneksi viitsittiin. Ei olisi nimittäin lomaa voinut paremmin päättää!

Tollereita oli ilmoitettu 9 kpl ja tuomaroimassa ihana Elena Ruskovaara. Uroksia oli ainoastaan yksi, tämä juniori sai eh:n. Junnunarttuja taaseen useampi, tällä kertaa 3. Lumo esiintyi toisena ja hienosti jälleen neiti esiintymisen hoiti, saaden ihana arvostelun: "Erinomainen tyyppi. Hyvin linjakas ja narttumainen. Tarpeeksi voimaa alaleuassa. Kuono saa jykevöityä. Hyvä runko. Seistessä haluttu ylälinja. Oikea-asentoinen häntä liikkuessa. Sopivat kulmaukset ja sen mukaiset reippaat ja etenevät liikkeet. Erinomainen esiintyminen. Hyvä karva ja käytös." Muut juniorit saivat eri ja h, kilpailuluokassa Lumo nostettiin heti ykköseksi ja sai ainoana sa:n. Upeaa!

Ennen Taikaa kisasivat nuorten- avoimen- ja käyttöluokan nartut. Kukaan ei saanut sa:ta. Taika esiintyi tapansa mukaan upeasti ja sa sieltä tuli, jes! Taikan jälkeen oli vielä yksi vetaraani, jolle ei sa:ta. Joten pn- kehässä olivat vain meidän tytöt kaksin! Jarno vei Taikan ja minä Lumon. Juoksimme yhden kierroksen jonka jälkeen Elena osoitti meille Lumon kanssa ykköspaikkaa ja sanoi että nuori neiti on tänään ROP! Mikä fiilis, kyllä siinä vähän silmäkulma kostui, oma kasvatti ja voitti upean äitinsä ensimmäistä kertaa. Liikuttava hetki, sitä se oli :) Edelleen kun tätä kirjoittelen ei asiaa meinaa todeksi uskoa, näin ne lapset kasvavat ja joskus jopa päihittävät vanhempansa! Elena kehui vielä kehän jälkeen miten upeasti molemmat tytöt liikkuvat, kysyi vielä isästäkin kuka on ihanan Lumpparin iskä :) Ylpeänä kerroin että Grezagord`s Syvä Salaliitto eli Äijä. Hienon päivän kruunasikin kotimatkalla vielä tieto Äijän tämänpäiväisestä ison näyttelyn voitosta Norjassa, Norjan muotovalion ja pohjoismaiden muotovalion arvon saavuttaen! Onnea Äikky, Pia ja Jaana tätäkin kautta!