Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2010-10-19

Tärkeimpiä tuloksia menneeltä viikolta on Taikan polvitutkimuksen tulokset: terveet on molemmat, 00! Näitähän ei oo tollereilta pevisan mukaan pakko tutkia, mutta halusin kuitenkin tietää ennen pentusuunnitelmien täytäntöönpanoa.

Toinen tärkeä uutinen on eilen postiluukusta kolahtanut Kennelnimitodistus. Eli nyt sekin on totta, kennel Magicfox`s on virallinen:)

Ollaan tehty uusi aluevaltaus harrastuslajeissa, nimittäin haku. Tai no vielä valtauksesta voi puhua mutta lupaavalta vaikuttaa. Miran kanssa ollaan hakutreeneiltu tuossa lähimetsässä, Tinkan kanssa joka on jo kisannutkin ja osaa homman hienosti ja sitten opeteltu Taikan kanssa miten juttu toimii. Kyllä on neidillä intoa "ukon" (Miran) etsimiseen! Lähtee mettään kun tykin suusta ja käyttää nenää, ilmavainua, ei hae silmillä. Ja tykkää touhusta: viimeksi kun Taika jäi autoon ja lähdettiin Tinkan kanssa metsään, alkoi autosta kuulua sydäntäraastava ulvonta! Oli kyllä alkukantainen ääni, en tiennyt että Taika osaa noi ulvoa kuin susi, voi että.
Mahtava harrastuskaveri Taika kyllä on, osaavammalla ohjaajalla voisi olla jo vaikka minkä lajin kisaaja:) No nyt on saanut tälläsen emännän eikä tuo kyllä valittanu oo:)

Juoksut alkaa olla nyt kolmannella viikolla ja kohta voi taas alkaa suunnitella yhteislenkkejä poikien kanssa. Kyllä se kummasti lenkkeilymotivaatiota kasvattaa kun on seuraa. Millin kanssa ollaan nyt päästy muutaman kerran, vaunuilla ja ilman ja se on mukavaa. Myös koiraton lenkkikaveri Venla on tosi kivasti lähtenyt meidän kanssa pisemmille ja lyhemmille lenkeille, otsalampun valossa on lampee kierretty:) Se on muuten hauska miten Taikalla on lamput omasta takaa, kun otsalampun valo osuu pimeessä mettässä silmiin niin ne loistaa kuin hehkulamput 100 metrinkin päästä!