Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2010-10-01

Kavereita, treenailua, rentoilua:)

Kulunut kuukausi on meillä ollut melkoisen rento: lukuunottamatta hienoa mejäkoetta ei olla koiramaisiin kokeisiin eikä näyttelyihin osallistuttu. Olihan se hieman outoa alkuun kun viikonloppuaamuina saikin nukkua pitkään, nyt menee jo rutiinilla:) Vielä yksi vapaa viikendi ennenkuin talven näyttelykausi starttaa Hyvinkäällä SNJ:n päänäyttelyssä ja Taiksu ekaa kertaa valioluokassa, hui!

Ei me silti olla täysin saamattomia oltu. Jälkeä ollaan treenattu kaksin ja kaverikoirien kanssa. Suloflätti ja Ilpowalesi tutustutettiin verijäljen maailmaan, samoin Annin jenkit Donna ja Wiivi. Kivaa oli kaikilla ja uusiksi otetaan pikapuoliin. PK- jälkeä ollaan treenattu ohjatusti Riikan kanssa ja kaveriaussin Nortin kera tuolla omissa metsissä. Taika rakastaa tätäkin jäljestyksen muotoa, kun valjaat laitetaan päälle kytkeytyy neliveto jälkeä kohti, onneksi jäljestäessä vauhti on kuitenkin sopivan reipas:) Keppien ilmaisu on alkanut jo sujua paremmin, kiitos keppien alle laitettujen namipurkkien. Tosin välillä mulle tuodaan sekä keppi että purkki:) Ja välillä tarjotaan jäljen merkkipyykkipoikaakin namin toivossa...

Tokossa ollaan käyty myös, Tainan kilpailevien ryhmässä. Reenattu avon hyppyä, kaukokäskyjä (alkaa sujua jo paremmin!) ja sitten tietenkin vanhoja tuttuja liikkeitä. Piakkoin olisi tarkoitus alkaa opetella jo voitajankin juttuja, ruutua ja metallinoutoa muunmuassa. Lisäksi kuluneella viikolla alkoi PK- tottis, Riikan ohjaamana palveluskoirakentällä. Vaikeaa niin vaikeaa... Meinaan ne hypyt ja A- esteet, tottisosuus sujuu kyllä. No en vielä ripusta hanskoja naulaan, vastahan ollaan kerta kokeiltu. Ja mentiin se jyrkkä A- estekin, Riikka heilutteli namia esteen harajalla minä työnsin pyllystä Taikan ylös:)

Lenkkeilty ollaan ihan kiitettävästi ja mukavasti ollaan saatu lenkkiseuraakin:) On Taikalla ollut koiravieraitakin, Terhin vehnät Sepi ja Maisa kävivät viikko sitten kylässä. Alkuun Taika oli vähän murmur mutta kyllähän se nuori Maisa- neiti sulatti Taiksun sydämen ja lopulta sai luvan tulla jo Taikan viereen nukkumaan:) Nuori aussipoika Nortti oli sunnuntain päivähoidossa, hauska tapaus ja Taiksun kanssa pelasivat hyvin yhteen. Taikan ei tarvinnut kun sanoa pieni murrrr... niin Nortti muutti heti suuntaa poispäin Taikan häntäpäästä:) Ja kyllä sitten leikittiin ja etsittiin nameja, revittiin pehmoja ja köllöteltiin sulassa sovussa:) Millinkin kanssa on päästy jo pari kertaa lenkille Marikan kanssa ja ilman, eiköhän se vanha lenkkirytmi sieltä pikkuhiljaa palaudu kun heidän vauveli vähän kasvaa ja alkaa kulkea kantorepussa mukana. Nyt on vaunuiltu hiekkatiellä ja kivasti on mennyt, koirat osaavat jo siirtyä pois vaunujen tieltä.

Että tämmöinen laiskottelukuukausi meillä:) Ei valittamista, Taikalla eikä emännällä!