Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (RTK1 Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2010-08-30

Minskin matka ja uusi Belarus Winner 2010 ja BY MVA!

Koska Taika on osoittautunut niin helpoksi ja mukavaksi matkakaveriksi päätin toteuttaa kauan pohtimani haaveen, lähteä Valko-Venäjälle Minskiin Belarus Winner KV- näyttelyihin. Tällä kertaa en lähtenyt yksin kettusen kanssa, sillä matkaa reissulle tuli n. 2000 km vaan menimme MiliamTravelin bussikyydillä. Tutut kuviot jo ekalta Latvian matkalta, nyt vain "vähän" kauemmas:)

Reissumme starttasi torstaina illalla. Lahden yli laivahytissä, sitten yö bussissa ja iltapäivällä perjantaina perillä Minskissä hotelli Belaruksessa. Olihan siinä matkaa mutta muutamalla tauolla se sujui ihmeen kivuttomasti. Reissuun oli lähtenyt kivaa porukkaa ja uusia ystävyyksiäkin syntyi mikä aina ilahduttaa!

Hotelli Belarus sijaitsi kauniin ja suuren puiston keskellä, ihanne paikka koiraihmiselle. Puistossa teitä ja polkuja riitti tallattavaksi ja siellä sitä sitten ulkoiltiinkin koko viikonlopun ulkoilut. Sisältä hotelli oli melko vanha mutta ihan siisti, 21 kerroksinen. Me asuttiin kerroksessa nro 19 ja hissiä saatiin siis käyttää usemmankin kerran. Kahden hengen huoneessa oli ruhtinaallisesti tilaa Taiksulle ja mulle ja molemmat saatiinkin valita oma sänky :)

Lauantaina aamulla klo 8 lähti bussimme näyttelyalueelle. Onneksi kyseessä oli sisänäyttelyt, sillä keli oli koko viikonlopun melko viileä ja sateiten. Tosin hallin katto kyllä hieman vuosi ja saikin katsoa tarkkaan mihin leirinsä pystytti ettei vallan kastunut...

Tollereita oli ilmoittautunut tasan yksi kappale ja niin meihin suhtauduttiinkin. Taikaa kuvattiin enemmän kuin koko elämänsä aikana yhteensä ja sainpa minä ostotarjouksenkin pikkuketusta:) No arvata saattaa että kauppoja ei syntynyt, sellaista rahaa ei maailmasta löydykään jolla Taikkis kotia vaihtaisi!

Lauantain voittajanäyttelyn tuomari oli itävaltalainen Marie Louise Doppelreiter ja hän piti Taikasta sen verran että antoi sertin, cacibin ja voittajatittelin! Taika esiintyi todella hyvin, iloisesti ja reippaasti joten kyllä ne tittelit ansaittiinkin. Ryhmässä ei sitten menestystä odotetusti tullut mutta mukava oli kun kaikki ROP koirat saivat ryhmästä pokaalit.

Sunnuntaina sitten uusi näyttäytyminen ja lisää kuvaamista. Tuomarina ollut valko-venäläinen Zanna Bondar tykkäsi myös kettusesta, serti, cacib ja näin ollen Valko-Venäjän muotavalion arvo ansaittiin:) Mukava oli että valionarvon sai vahvistaa suoraan paikan päällä ja nyt on virallinen valiodiplomi taskussa vai pitäisikö sanoa tassussa:) Ryhmässä käytiin taas pokaali hakemassa ja sitten piiiitkälle kotimatkalle joka sujui väsyneeltä näyttelytähdeltä ja emännältä nukkumisen merkeissä. Laivassa riitti virtaa joksikin aikaa ja sitten tuli simahdus, Rean autossa Hki-Tre väli sujui tassut ylöspäin retkottaen varsin rennoissa tunnelmissa.

Hieno reissu, kiitos Rea ja Marika kuskauksista, sekä uudet ystävät Sanna, Ninni ja Jenna seurasta! Nyt pidetään vähän taukoa ulkomaanmatkailusta, ellei matkakuume taas yllättäen iske:)