Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2009-03-15

Lauantaina oli kiva lenkki, sillä saimme isännän matkalle mukaan! Tehtiin eväsretki laavulle, mukana makkaraa, pullaa ja Taikalle varis. Alkumatkasta Taika sai kantaa varista ja tehtiinpä yksi onnistunut noutokin. Isäntä heitteli Taikalle keppiä ja damia, palautukset sujuivat välillä kivasti, toisanaan taas ei..

Marika lähti Millin kanssa peräämme noin puoli tuntia meidän jälkeen, mutta eipä mennyt kovin kauaa kun he meidät yhyttivät. Oli mukava istuksia laavulla hämärtyvässä illassa räiskyvää nuotiota ihaillen ja koirien touhuja kuunnellen. Reissussa olimme lähes neljä tuntia, ja takaisin kävellessämme oli jo aivan pimeää.

Sunnuntai valkeni lumisateisena. Pienen aamulenkin jälkeen suuntasimme kohti Pirkkahallia ja KV- koiranäyttelyä. Porukkaa oli kuin pipoa, autojono hallille heti useita satoja metrejä. Olimme paikalla hyvissä ajoin jo ennen kymmentä, kun kehämme arvioitu alkamisaika oli yhdeltätoista. Pian saapuivat paikalle myös Riku ja Heli koirineen sekä Taikan handleri Sara äitinsä kanssa. Taika muisti heti kuinka Saran kanssa esiinnytään. Kaunista seisomista ja hyvää kontaktia, ei lainkaan hyppimistä ja pomppimista. Kehässä oli kolme narttupentua, Capri, Taika ja joku Norjan tuonti. Taikan esiintymistä oli ilo katsella. Niin hienoa ravaamista ja kaunista seisomista! Ei olisi voinut paremmin sujua, olin todella ylpeä! Capri - sisko valittiin narttujen parhaaksi, ja Taika kakkoseksi. Arvostelussa ei moitittu painosta, eli dieetti oli onnistunut. Ainoat moitteet olivat tuomarin mielestä hieman pitkä selkä ja epävakaat liikkeet. Kehuja tuli erinomaisista kulmauksista, kauniista ja feminiinisestä päästä sekä vireästä luonteesta. Kaiken kaikkiaan siis ihan mukava arvostelu. Olimme näyttelypaikalla nelisen tuntia, ja koko sen ajan Taika oli nätisti. Ostimme Hau-Haun myymälästä Taikalle pinkin näyttelyhäkin, johon täytyy tyttöä alkaa totuttaa nyt ennen Messarin näyttelyä jonne suuntaamme kolmen viikon kuluttua. Mustan häkin olisi saanut paria kymppiä halvemmalla, mutta pitäähän sen pinkki olla, tietenkin! Ilta sujui nukkumisen merkeissä, näyttelyväsymystä purkaessa. Aktivointipallo sentään jaksettiin tyhjentää ja kongin sisältö lussuttaa parempiin suihin.