Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (FI JVA FI MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2023-05-18

Same same..

 ... and same ūüėĀ Eli MEJ√Ą- ja n√§yttelyteema jatkukoon!

Viime viikonloppuna Jarno ja Charmi mej√§iliv√§t hienon VOI 1, 48 pistett√§ Jyv√§skyl√§n Korpilahden kokeessa. Melko hienot on Charmin kaksi viimeist√§ MEJ√Ą- tulosta, 49 ja 48. Neidill√§ nen√§ toimii, eip√§ tuosta voi muuta todeta! Kasvateista on tullut my√∂s hienoja j√§ljestysuutisia: Charmin Morris- veli mej√§ili viimeisen valioitumiseen tarvittavan VOI1- tuloksensa my√∂s viime viikonloppuna, ja on n√§in ollen FI JVA! Onnea Marika ūüėä Myrrin veli Nipsu on my√∂s jatkanut mej√§ily√§, nyt plakkarissa on kaksi VOI1- tulosta ja se olisi sitten yht√§ vaille. Hienoa, onnea Pirita!

Eilen helatorstaina osallistuimme Akaan ryhmänäyttelyyn Charmin ja Lumon kanssa. Tuomarina toimi Pia Itkonen ja kaikkiaan esiintymässä oli kuusi tolleria, 1 uros ja 5 narttua. Charmi kisasi valioissa ja sai hienon arvostelun sekä eri sa:n. Lumo oli ainoa veteraaninarttu. Oli ihana nähdä tuomarin liikuttuvan, kun Lumo tuli kehään. Pialla ja Lumolla on pitkä historia, ihan sieltä Lumon juniorivuosista alkaen ollaan silloin tällöin Pian kehässä käyty. Lumo nautti esiintymisestä ja se myös arvostelussa näkyi:

"Laadukas rautarouva joka selv√§sti nauttii p√§iv√§st√§√§n keh√§ss√§ ja omistaa sen upealla liikkeell√§. Kaunis nartun p√§√§. Ihana ilme. Erinomainen yl√§linja. Tasapainoiset erinomaiset kulmaukset. Erinomainen rintakeh√§ ja lanne muutaman ekstrakilon alla. Hyv√§ raajaluusto ja k√§p√§l√§t. Liikkuu keijunkevyesti kantaen kilonsa kunnialla. Karvapeite ei t√§n√§√§n parhaimmillaan, mutta kukapa olisi t√§ydellinen". 

Aivan ihana arvostelu ja niin Lumon n√§k√∂inen ūüíó 

Parasnarttukehässä Charmi laitettiin voittajaksi ja Lumo oli pn2 ROP- veteraani. Charmi oli lopulta ROP. Isoissa kehissä käytiin pyörähtämässä, niissä ei menestystä kummallekaan. Mutta olipa kyllä kylmästä säästä huolimatta mukava reissu!


ROP ja veteraani-ROP ūüíó