Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttären Charmin (FI JVA LT MVA FI JMVA EE JMVA Magicfox`s Barbera) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2022-09-01

Lumo on Satakunnan kennelpiirin MEJ√Ą Piirinmestari 2022! Charmille pronssia


PM- mitalistit Charppa ja Lumo ūüėć

Edellisviikonloppuna pidetiin Satakunnan kennelpiirin MEJ√Ą:n piirinmestaruuskisat Porin takana S√∂√∂rmarkussa. Lauantaina k√§vimme j√§lkitalkoissa Jarnon kanssa. Keli oli mukavan aurinkoinen, tosin hirvik√§rp√§si√§ riitti. Valitettavasti sade-ennuste lupasi j√§lkientekop√§iv√§n iltaan ja y√∂h√∂n sek√§ kisap√§iv√§√§n sadetta. Sadem√§√§r√§t olivat tolkuttomia, jopa 60 mm vuorokaudessa. Ennusteet toteutuivatkin, ja kisap√§iv√§n√§ maastossa oli todella m√§rk√§√§ ja sade jatkui l√§pi suoritusten. Huonosta kelist√§ johtuen ja minun hirvik√§rp√§sallergiastani (ei vain henkist√§, vaan fyysist√§) Jarno l√§hti koep√§iv√§√§n yksin Lumon, Charpin ja Myrrin kanssa. Odotuksia ei ollut, koska tuollaisen sateen j√§lkeen ei j√§ljist√§ voinut olla paljonkaan j√§ljell√§.

Jarno ja tytöt lähtivät aamulla varhain matkaan, ukkosen ja kovan sateen saattelemana. Lumo sai päivän ensimmäisen jäljen ja uskomatonta mutta totta, konkari teki sieltä 1- tuloksen! Pisteillä ei juhlittu (40), mutta ykkönen siinä säässä oli aivan mieletön suoritus!! Charmikin onnistui nuoreksi koiraksi hienosti, yhdellä hukalla VOI 2, 35 pistettä. Myrrin jäljestys ei sitten sujunutkaan, ja Jarno keskeytti kokeen heti ensimmäisellä suoralla.

Ja niinh√§n siin√§ k√§vi, ett√§ Lumo oli ainoa 1- tuloksen tehnyt koira ja kruunattiin n√§in ollen Satakunnan kennelpiirin MEJ√Ą:n piirinmestariksi! Charmi ylsi 2- tuloksellaan hienosti pronssille, vain pisteen p√§√§h√§n hopeasijan vieneest√§ todellisesta j√§ljestysnestorista Kotilinnun Er√§miehest√§. 

T√§m√§ voitto tiet√§√§ sit√§, ett√§ Jarnoa ja Lumoa kutsuvat SM- karsinnat ja ehk√§p√§ finaalikin 17-18,.9 Pudasj√§rvell√§. Matka on piiiiitk√§, mutta hetke√§k√§√§n ei osallistumista tarvinnut mietti√§. Se on kunnia-asia! 
Saipa Lumo viel√§ paikan SNJ:n MEJ√Ą- mestaruuskokeeseenkin. Seitsem√§n parasta noutajaa kisailevat SNJ mestaruudesta 11.9. 

Eip√§ olisi kev√§√§ll√§ ensimm√§isen MEJ√Ą-kokeen ja keskeytyksen j√§lkeen osannut uskoa, ett√§ MEJ√Ą- kausi t√§yttyy arvokisoista ja hienoista sijoituksista niiss√§! On se Lumo vaan melkoinen ūüíó