Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2021-01-17

Myrri täytti 3 vuotta!

Viikonloppuna juhlimme Myrrin syntymäpäivää, jo 3 vuotta tuli mittariin! Onnea ja pitkää ikää meidän rakkaalle Pörriäiselle toivomme, kuin myös kaikille sisaruksille :)

Perjantaina Taika kävi suunnitellussa poskihampaan poistossa, ja kaikki sujui hyvin. Aina se anestesia jännittää, kun ikää on jo lähemmäs 13 vuotta. Nyt on Mummelin suu kunnossa ja sen puolesta kaikki hyvin :) Muuten perjantaina koettiin murhetta, kun hieman ennen kun oltiin lähdössä hakemaan Taikaa klinikalta, Lumo hyppäsi makuulta Hertalle heitetyn lelun perään, kynsi ilmeisesti tarttui mattoon ja repeytyi. Eikun soittamaan klinikalle, että voidaanko tulla ja vaihtaa potilas toiseen.... Onneksi voitiin ja saatiin Lumppari heti hoitoon. Nukutuskeikkahan siitä tuli, onneksi kynsi saatiin viilattua niin ettei koko kynttä tarvinnut poistaa. Ydin on kuitenkin päästä esillä ja nyt ulkoillaan tossu jalassa toistaiseksi. Samalla nukutuksella Lumon kyljen patista otettiin ohutneulanäyte, ja pelkkää rasvaa se onneksi oli. Eli terve tyttö, kun kynsivamma saadaan hoidettua.

Hertan viimeisetkin terveystutkimustulokset saapuivat Kennelliitosta. Selkä on terve, virallisesti siis LTV0, VA0! Kaikki täyttä priimaa neidillä, se jos mikä on upea juttu! Kelpaa jatkaa harrastuksia, tänään aksa jatkuu joulutauon jälkeen ja helmikuun alusta starttaa meidän noutokurssi Vesilahdella. Katsotaan josko saataisiin hyviä oppea neidin koulimiseen kunnon noutajaksi :)