Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2020-10-29

Monenmoista


Sitten Valgasta paluun on blogissa ollut vähän päivitystaukoa. Taukoa ei kuitenkaan ole ollut meidän lauman elämässä, vaan ollaan menty tehty ja touhuttu hyvinkin aktiivisesti. 

Karanteenin aikana pääsi koko lauma jäljestyspuuhiin, siinä onkin hommaa kun viittä koiraa aktivoi mejän parissa... Mutta mukavaa hommaa kyllä! Tulevana viikonloppuna olisi tarkoitus taas jälkiä vedellä, katsotaan sitten kuka/ketkä onnelliset pääsevät töihin :)

Agilityt jatkuvat Myrrillä ja Hertalla edelleen. Melkoista kehitystä on kummankin menossa tapahtunut. Hertta ei enää sinkoile ihan tykinkuulana ympäriinsä, vaan osaa jo hienosti odottaa lähtölupaa ja suorittaa vauhdilla ja innolla muutaman esteen sarjoja. Myrrin suoritustyyli on edelleen Myrrimäisen rauhallinen, mutta on sitä vauhtiakin jo löytynyt siihen malliin että ihan joutuu Jarno juoksemaan että perässä pysyy. Kisastarttia hyppyradalle mietittiin tälle vuodelle, mutta se siirretään talveen. Ei kannata enää lisenssiä kisan / parin vuoksi hankkia. 

Rallyssä ollaan myös jatkettu yksityisopetuksessa, pääosin kerran viikkoon. Myrrillä on todella hyvä asenne touhuun ja voittajaluokka olisi ihan korkattavissa. Tässä kuitenkin vähän sama kumma kuin aksassa, ei viitsi lisenssiä enää ostaa kun vuosi kohta vaihtuu. Ja ehtiihän sitä sitten ensi vuonnakin! Hertta ja rallytoko ei välttämättä ole paras mahdollinen yhdistelmä. Meinaan Hertan räiskyvä energisyys ja into tuottavat rauhallisempiin koiriin tottuneelle minulle vähän haastetta välillä :D Pikkuhiljaa edetään ja hiotaan energioita yhteen :)

Myrrin tulevaa pentuetta ollaan myös päästy edistämään, kun tapasimme sulhasehdokkaan viime viikonloppuna. Hän oli todella hurmaava herrasmies! Luonteeltaan juuri sellainen, mistä tykkään. Joten, jos suunnitelmat toteutuvat niin ensi vuonna johonkin aikaa (aikaisintaan kesällä) voisi pentueen aika olla :) Taitavia mejäkoiria on odotettavissa, saapa nähdä mahtuisiko meidän laumaan se kuudes... ;)

Herrasmies Heppu ja kaunotar Myrri :)