Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2017-06-21

Hyvää Juhannusta kaikille lukijoille :)


Juhannusmuistoja kahden vuoden takaa, pikkuinen metsänneito Minku aaton aaton satumetsässä :)
Näin jo hyvissä ajoin kesäisen kuvan kera kaikille lukijoille ihanaa Keskikesän Juhlaa!

Meillä viikonlopun visiitti Kotkaan oli varsin menestyksetön. Valioluokassa tuli voitto Lumolle kera taitavan handlerin, kiitos Sanna! Minku sijoittui kakkoseksi ja molemmille sa. Luokan kolmas, tyttöjä suurempi narttu sai  sileän erin. Veteraaniluokassa Taika oli kuulemma löysä ja hävisi ikiaikaiselle kilpakumppanilleen Colalle. Sai sa:n kuitenkin. Koko kisan voitto meni nuorissa kisanneelle Kertulle, meidän paras oli Lumo joka ylsi pn3- sijalle vara-cacibin kera. Ei siis mitään menestystä meidän tiimille, tuomari kun haki raajakorkeutta jota meiltä ei löydy. Mutta täytyypä sanoa että Kotkassa oli aivan supermukavia ihmisiä! Huonon näyttelykokemuksen jälkeen lähdimme kävellen hotellille ja en enää pysy laskuissa mukana montako rapsuttajaa ja ihailijaa tytöt matkalla keräsivät :) Poikkesimme reitin varrelle osuneille terasseille kun kerrankin oli KUUMA ja aurinkoinen keli. Tyttösten palvelu pelasi, vesikipot tuotiin heti ja rapsuttajia riitti. Myös rotu tunnuttiin tuntevan hyvin Kotkassa, kuulimme useaan kertaan meillä olevan niin kauniita ja ihania novascotiannoutajia :)

Harmittavasti kun näyttelymenestys jäi uupumaan, jäi myös Jarnon aikoma mejäkoe. Flunssa ei vaan ole vieläkään helpottanut joten rämpiminen metsissä viikonlopun ajan ei ollut hyvä ajatus. Todellakin harmitti, mutta nämä on näitä. Toivottavasti loppukesänä vielä johonkin kokeisiin päästäisiin.
No, ehkä nyt juhannuksesta alkavalla ruhtinaallisella viikon lomallamme ehtii myös tauti parantua. Sen jälkeen alkaakin sitten melkoinen harrastusheinäkuu- kun kalenteria katsoo, hengästyttää jo nyt :D