Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2017-02-21

Rakas Lumo jo 5 vuotta, onnea!


Viisi vuotta sitten tänä päivänä syntyi Magicfox`sin ensimmäinen pentue, josta kotiin jäi ihana pieni tyttönen Lumo :) Lumon varalle oli paljon toiveita ja odotuksia, joista monet ovat täyttyneet ja jotkut eivät. Harrastuskoirana Lumo on verraton, ei niinkään tulosten mutta omistajien viihdyttämisen suhteen :D Niin monet treenit ja kisat ollaan vedet silmissä naurettu neidin tempauksia :) On niitä tuloksia tullutkin, näyttelyuralla mahtavia saavutuksia useampia, agilityssä työvoittona LUVA ja mejässä hieno voi 1- tulos. Tulokset eivät kuitenkaan ole tärkeintä, vaan se millainen persoona Lumo on. Ollaan Jarnon kanssa monasti puhuttu, että jos tässä ero tulisi (mitä ei todellakaan ole suunnitelmissa!) ja koirat menisivät jakoon, molemmat haluaisivat Lumpparin. Lumon luonne ja koko olemus vaan saa hyvälle tuulelle ja tätä hupaisaa pientä koiraa ei voi olla rakastamatta :) Onnea Lumo, monta monituista ihanaa vuotta kanssasi toivomme lisää! Ja onnea myös sisaruksille :)


Melkoinen vekkuli jo pienenä :)

Kuluneena viikonloppuna kävimme Jarnon kanssa kartoittamassa alustavasti vähän mejämaastoja toukokuun kokeen kisaradoiksi. Riistarikasta metsää Ikaalisten seudulla riittää, lumessa tämän hyvin näki kun sorkanjälkiä meni ristiin ja rastiin. Ja näin sen pitää mejämaastoissa ollakkin! Kunpa lumet nyt vaan pian sulaisivat ja päästäisiin treenaamaan ja sitten korkkaamaan koekausi :)

Sunnuntaina osallistuttiin koko lauman kera Pirkan nuuskujen talviriehaan. Koolla oli arviolta reilut 20 noutajaa ja ohjelmassa pari noutotehtävää. Suoritukset tyttösillä olivat varsin vaihtelevat, mutta hauskaa oli kaikilla!


Taika ja minä kuunnellaan ohjeet, ja sitten tehtävän pariin :)

Maanantaina ajeltiin Jarnon kanssa Keuruulle, missä pidettiin Keuruun seudun kennelkerhon vuosikokous. Kokouksessa palkittiin perinteiseen tapaan vuoden koirakot. Näyttelykoirakisassa otimme kolmoisvoiton! Lumppari tuli sijalle 3, Taika sijalle 2. ja Minku edellisvuoden tapaan oli Vuoden Näyttelykoira :) Melkoinen kaunotar tämä neito! Tollerit olivat kaiken kaikkiaan hyvin edustettuja palkituissa koirissa. Niin mejä, agi kuin näyttelyiden parhaat menivat punaturkeille. On tämä vaan upea ja monipuolinen rotu! Mejässä oli meiltäkin kaksi tyttöstä kisassa mukana, viime vuonna ei vielä kolmen parhaan joukkoon päästy, mutta tavoitteet ovat korkealla tänä vuonna!


Tunnelmakuva lauantain järvilenkiltä, lauman yhteistä laatuaikaa :)