Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2017-02-14

Hemmotteluviikonloppu, treenejä, koiravieraita... Hyvää Ystävänpäivää :)

Perjantaina Jarno ja tytöt hakivat minut töistä, suuntana ylläriviikonlopun vietto :)
Matka ei ollut pitkä, kohteena Vaihmalan hovi Lempäälässä. Aivan ihana vanha kartano, jossa mukavat majoitustilat, porekylpy, loistava ravintola ja kivasti lenkkimaastoakin ympärillä.



Tytöt poseeraavat kauniin kartanon edustalla

Joka päivä tehtiin tyttösten kanssa treeniä kera damien ja frisbeen. Pakkanen oli vihdoin lauhtunut, oltuaan reilun viikon -20 C:ssa joten tytöillä oli virtaa! Harmi kun en osaa tähän liittää videoita, Jarno varmaan laittelee linkit omaan blogiinsa. Mutta otettiin mm. ihan uusi damitreeni, luoksetulo napaten dami matkalta. Minku aloitti ja keksi heti että dami kuuluu tuoda. Samoin teki Taika. Mutta sitten meidän Lumppari, täpöillä luokse eikä vilkaisukaan damiin.... On se vaan ihana pöljä :D No, kyllä sitten hakukäskyllä sen toi ja toisella kertaa jo tiesi homman jujun :)




Lumo nappaa frisbeen ilmasta!

Ihmisiä viikonloppuna hemmoteltiin porekylvyillä ja minua vielä ihanalla hieronnalla ja kasvohoidolla. Ja tottakai hotellin ravintolassa nautittiin loistavat illalliset kumpanakin päivänä. Voin todella suositella, keittiön herkut veivät kielen mennessään (myös tytöiltä, jotka toki tuliaisensa saivat! ). Kiitosta vaan Rakkaalle kun tällaisen järjesti!  Ja "ihan ilman syytä", mikä vielä hienompaa :)

Sunnuntaina aamulenkin ja aamiaisen jälkeen ajeltiin kotiin ja siitä melkein heti suunnattiin metsäjärvelle. Tytöillä oli harvinaisen vähän virtaa, eipä ihme kun treenejä oltiin tehty sekä perjantaina että lauantaina. Kivasti kaikki kuitenkin  hakivat ruudusta kuusi damia ja frisbeetäkin noudettiin. Kun järveltä päästiin kotiin, tulikin melkein samoin tein vieraita. Eräs komea koiraherrasmies kera omistajansa :) Kiitosta vaan Terhi kun kävitte! Herrasmies  oli herrasmies ja Minku taisi ainakin vähän hurmaantua, sen verran innolla pihaa ympäri juostiin ja leikkiinkutsuja tehtiin!

Hyvää Ystävänpäivää kaikille lukijoille, etenkin niille perheiden nelijalkaisille- ihmisen Parhaille Ystäville :)