Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2017-01-16

Näyttelyvuoden loistava aloitus Kajaani KV:ssa!


Kajaani KV- aloitti näyttelyvuotemme ja kuva kertoo että hienosti aloittikin!

Läksimme reissuun jo perjantaina hyvissä ajoin, koska matka kohteeseen Sokos Hotelli Valjukseen kesti n. 6 tuntia. Hotelliin päästyämme kirjauduimme sisään ja sitten etsimään huonetta. Yllätys oli melkoinen, kun huoneemme numero sijaitsi rappukäytävän oviaukon päällä. Missä huone? No, muutama rappu kun mentiin alas niin löytyihän se ovi. Saimme hotellin parhaan lemmikkihuoneen, tai oikeastaan huoneiston. Tilaa oli yllinkyllin tässä vanhassa talonmiehen asunnossa. Kyllä kelpasi tyttöjen kanssa siellä pitkä viikonloppu viettää!

Lauantaina läksimme kävellen näyttelypaikalle, joka sijaitsi n 1 km päässä hotellilta. Pääsimme testaamaan uutta häkkiämme, missä kokoa riitti useammankin koiran tarpeisiin... Häkki ja tyttöset saivatkin paljon hymyjä ja ihailevia katseita ohikulkijoilta :)

Näyttelyyn oli ilmoitettu 26 tolleria ja kaikki olivat paikalla. Tuomarina toimi ruotsalainen Eva Nielsen, joka pitikin mukavan tiukkaa linjaa. Uroksissa voiton vei komea juniori, onnea vain vielä tätäkin kautta!

Narttuja oli kaikkiaan 13 ja valioluokka oli jälleen suurin, kaikkiaan 6 kisaajaa. Viisi valiota saivat erit ja yksi eh:n. Kilpailuluokassa tuomari juoksutti pari kierrosta ja sitten järjestys. Iloksemme Minku laitettiin porukan kärkeen ja Lumokin hienosti sijalle 3, molemmille sa :) Sitten vauhdilla hakemaan Taika, joka edusti yksin veteraaneissa. Hienostihan se Rouvan edustus sujui, eri, sa ja ROP- veteraaniruusuke saatiin! Ja voi sitä virran määrää jälleen, miten Rouva kehässä veti. On se suorastaan liikuttava :)

Parasnarttukehässä oli kaikkiaan 7 kisaajaa. Tuomari kätteli ensin ulos nuortenluokan nartun, sitten valioluokan nelosen ja sitten Lumon joka oli siis se "epävirallinen" pn5 ;) Kiitos Kristalle Lumon esittämisestä vielä tätäkin kautta! Sitten siirrettiin Minku avo- nartun edelle kärkeen ja juostiin pari kierrosta. Järjestys piti eli Minku voitti nartut! Saatiin myös cacib, joka olikin Minkulle Suomesta jo neljäs. Taika hienosti pn- sijalle 4. Eipä olisi uskonut tällaiseen näyttelyvuoden avaukseen!

ROP- kehässä komea uros vei voiton ja Minkuli oli VSP.


ROP Hillitön Rentunruusu, VSP Magicfox`s Nebbiolo, tuomari Eva Nielsen.

Näyttelyssä luonamme kävi jälleen muutamia rodusta kiinnostuneita ja käyntikortteja saikin jakaa useamman. Myös Kainuun Sanomien toimittaja löysi luoksemme ja juttua ja kuvia tytöistä löytyykin sekä lehden nettiversioista että paperipainoksesta. On se hienoa olla "sukua julkkiksille" :D