Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2014-07-28

Taikan synttärit ja kesätouhuja

14.7 täytti rakas Taika- rouvamme jo 6 vuotta! Aika on mennyt nopeasti, vastahan Taika minulle pienenä pentuna tuli... Kiitos Helille ja Rikulle tästä aarteesta, enpä olisi voinut paremmin itselleni sopivaa kumppania toivoa :-) Toki niitä haasteitakin on riittänyt eikä elo ja olo ole aina ollut ruusuilla tanssimista, mutta kaiken kaikkiaan sain terveen, kauniin ja älykkään tytön. Toivottavasti yhteisiä vuosia on edessä vielä monta!

Helle on hellinyt (ja piinannut) meitä suomalaisia jo poikkeuksellisen pitkän aikaa. Lenkittelyt ovatkin sitämyötä olleet hieman tavanomaista lyhyempiä ja ajoittuneet aamuihin ja iltoihin. Lumon kupeilla tämä näkyy, ja neidolla alkoikin pienimuotoinen dieetti nyt ennen Tollershowta. Siellä kun tarkoitus olisi kehässä pyörähtää, ja tällä ulkomuodolla se nimenomaan on pyörähtämistä ;-) Ja dieetti on hyvästä ajatellen myös lempiharrastusta agilityä. Siellä kun pitää juosta ja kovaa! Siinä tosin ei koskaan ole Lumolla ongelmaa ollut, vauhtia on niin paljon että usein kentän laidalla kuulee "On se nopee!" Tämä nähtiin myös lauantaina kun Jarno meni pitkästä aikaa kisaamaan hyppyradan helteiselle hiekkakentälle Mutalaan. Hienostihan se sujui, harmittavasti vaan kosahti keppeihin. Joten tulos antaa vielä odotella itseään, kaukana se ei ole. Lumo on oppinut todella paljon nyt lyhyessä ajassa (ja Jarno ohjaajana myös). Viime viikolla eräs kouluttaja totesi Jarnolle kun katsoi Lumon menoa radalla "On sulla siinä hieno aihio". Ja näin on!

Hurma aloittelee pentuagilityn Jarnon kanssa parin viikon päästä. Pikkuneiti on ollut usein mukana katsomassa Lumon treenejä ja kisoja. Agilityhallin ja kisakiihkon tunnelmat ovat siis tulleet jo tutuiksi :-) Hurma makoilee siellä kentän laidalla ihan rauhassa ja välillä tehdään vähän tokojuttuja. Keskittymiskykyä ja malttia siis jo löytyy, vaikka ikää on vasta vajaa 5 kk. Hieno pentu!

Hurmalla (ja isoilla tytöillä) oli viime viikolla hieman äksöniä, kun Säde- sisko oli mellä hoidossa muutaman päivän. Kovasti pienet tytöt keskenään riehuivat, etenkin ekat päivät. Toki öiksi meno rauhoitettiin eri huoneisiin, jotta saivat levätä. Isot eivät näihin geimeihin juuri osallistuneet, hieman kärsivin ilmein katselivat että ohhoijaa...

Sellaisia kesäkuulumisia täällä. Mukavia uimareissuja toivottavat meidän tytöt kaikille karvakavereille, Hurmakin ui jo hienosti ja menee vedessä damin perässä kuin vanha tekijä :-)