Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2013-10-28

Kasvattien tuloksia ja omaa hiljaiseloa

Kun me olemme viettäneet hiljaiseloa harrastus (ja etenkin kisa) rintamalla, ovat onneksi kasvatit olleet aktiivisempia. Ensimmäisenä mainittakoon kasvattajaa erityisesti ilahduttanut tulos. Wallu- poika (Magicfoxs Masi Campofiorin) tokoili hienon alo 1- tuloksen 164 pistettä! Wallu kastroitiin loppukesällä ja tämän myötä loputkin a/m- sairauden oireet jäivät historiaan, ihanaa! Nyt poika pääsee kisaamaankin, normaalia ja aktiivista elämää hän on viettänyt tähänkin saakka. Parit agitreenit viikossa, tokotreenit ja vauhdikas frisbeekoiraharrastus ovat pitäneet pojan perheineen kiireisenä, ja nyt tosiaan päästään nauttimaan tuloksista myös kisakentillä :) Hienoa! Näyttelykuulumisia on tullut Cocolta sekä Wilkulta. Coco esiintyi Tuuloksen ryhmänäyttelyssä eri sa:n, nuo- luokan voiton, pn3- sijoituksen ja vieläpä vara-sertin arvoisesti. Vielä hienommin meni Lahti KV:ssa tiukan Leila Kärkkään arvostelussa: luokkavoitto, eri sa ja toinen serti. Onnea Venla ja Coco! Wilkku sai myös eri sa:n Lahdesta, sijoittuen nuo- luokan kolmanneksi.

Meidän olisi tarkoitus Lumon kanssa korkata valioluokka kahden viikon kuluttua Kouvolassa. Saapas nähdä kuinka tälläinen pikkuinen valiotyttö otetaan vastaan... Noo, jos ei muuta niin haetaan kokemusta :) Lumppari aloitti juoksunsa nyt viikonloppuna ja jännityksellä odotamme koska Taika seuraa perässä, nimittäin sitten on aika edetä pentusuunnitelmissa eespäin ja jos kaikki menee toivotunlaisesti on edessä varsin kiireinen talvi :)