Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2013-05-19

Taika ROP, Lumo pn2 Sert, Wilkku VSP Jämsässä

Olipas hieno ja helteinen kesäpäivä Jämsän näyttelyssä :) Tollereita tuomaroimassa oli Helin Kasun- Tensok, jolla tytöt ja Wilkku käväisivät Eurassa jo talvella. Todella mukava tuomari ja edelleen tykkäsi meidän koirista!

Uroksissa kisasi vain 3 ja Wilkku ainoana junnuissa. Eri ja sa tuli ja pu- kisassa valiota vastaan voitto. Eli 7. serti Wilkulle, huisia!

Junnunarttuja oli taas monta, tällä kertaa 4. Meidän pentueesta paikalla olivat Lumo sekä Coco, lisäksi kisaamassa Peppi ja neljättä junnua en tuntenut mutta nätti oli. Lumo esiintyi todella kauniisti ja sai erin. Erin saivat myös Coco (hienolla esiintymisellä) sekä Peppi. Kilpailuluokassa Lumo laitettiin juoksemaan Pepin kanssa edes takas ja Lumppari vei tänään voiton. Jihuu, olipas riemukas fiilis! SA:n saivat sekä Lumo että Peppi, Cocolle sileä eri ja neljännelle junnulle eh.

Avoimessa luokassa kisasi 4 ja kukaan ei saanut sa:ta. Käytössä 1, eri ja sa.

Taika oli yksin valioissa ja arvostelua kun kuuntelin olin hyvin ylpeä rouvasta :) Eri ja sa siitä sitten tuli ja suoraan parasnarttu kehään. Pirkko vei Taikan ja minä Lumon. Aika mahtavaa oli kun Taika nostettiin Lumon eteen ja Lumo jätettiin paikalleen! Siis pn1 ja pn2! Lumpparille kolmas serti siis :)

Roppikisassa Äitee vei pojastaan voiton, tuomari oli niin ihastunut Taikan liikkeisiin. Rouva on kyllä melkoinen liikkuja, ei voi muuta sanoa!

Tässäpä vielä meidän tyttöjen arviot:

Lumo: "Erinomaista tyyppiä pienikokoinen, erinomaisen sukupuolileiman kantava narttu. Koolle sopiva luusto. Kaunis pää ja korvat. Kaunis ylälinja. Erinomaisesti kehittynyt eturinta ja rintakehä. Hyvät etu- ja riittävät takakulmaukset. Kauniisti kannettu häntä. Erinomaiset liikkeet!"

ja Taissu: "Erinomainen tyyppi ja kokonaisuus. Ihana pää, erittäin hyvät korvat. Erinomainen ylälinja. Erinomaisesti kehittynyt eturinta ja rintakehä. Riittävät etukulmaukset. Erinomaiset takakulmaukset. Vahva luusto. Kauniisti kannettu häntä. Upea turkki, upeat liikkeet!"