Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2013-04-20

Wilkku ROP, Taika VSP, Lumo pn3 Sert Laitilassa!

Aurinkoinen ja tuulinen kevätpäivä Laitilassa oli team Magicfoxille varsin hieno. Tuomaroimassa oli todella mukava ja koirat perinpohjaisesti läpikäyvä tuomari Pia Itkonen.

Uroksia oli ilmoittautunut 5, joista junnuluokassa kisasi kaksi. Wilkku voitti junnut ja sai erin sekä sa:n. Paras uros- kisassa Wilkku pääsi kilpailemaan valio- urosta vastaan ja kovan kisan päätteeksi voitti tuon kisan, saaden samalla 4. sertinsä. Onnea!

Narttuja oli kisaamassa 15, joista junnuissa 5. Lumppari oli vuorossa kolmantena. Hienosti juoksuista "kärsivä" neito esiintyi, seisoi kuin patsas ja liikkuminenkin meni tosi kivasti. Tarkan tutkimisen jälkeen arvostelu oli upea ja värinä punainen! Myös toinen junnunarttu sai erin, Vappu, ja kilpailuluokassa Lumppari oli tänään ykkönen. SA:t molemmille. Tässä Lumpparin arvostelu:
"Erinomainen tyyppi, kaunislinjainen, viehettäväilmeinen pää, kauniit ääriviivat, hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Kaunis kaula ja selkälinja. Häntä edukseen liikkeessä, hyvät käpälät, erinomainen karvapeite. Kauniit, vaivattomat liikkeet. Hyvin lupaava". Kyllä oli riemukas fiilis!

Valioissa kisasi yksin Taika, ja tuomarin sanat lämmittivät kyllä paljon. Hän totesi että tässä sinulla on upea valionarttu. Ja niinhän Taika onkin! Tässäpä arvio, joilla tuli eri ja SA: "Erinomainen kaunisrakenteinen narttu, feminiininen pää, kaunis ilme, esittää upean sivuprofiilin. Kaunis kaula ja selkälinja sekä häntä- Erinomaiset kulmaukset ja rintakehä. Hyvä eturinta. Tehokas liikkuja, käyttää häntää edukseen liikkeessä, hyvä karvapeite. Esiintyy hyvin".

Parhaan nartun tittelistä kisasi 7 koiraa ja Pirkko esitti Taikan, minä Lumon. Niinpä se Taika- rouva ykköseksi valittiin, sitten Taikan äiti Viivi, sitten Lumo, sitten Taikan sisko Capri. Eli sukulaisia kaikki neljä narttua! Tämä tiesi Lumolle toista sertiä, oli meinaan aikas hieno saavutus pikkuneidiltä! Vappu- junnu oli pn5, saaden vara-sertin. Onnea!

ROPpi kehässä Taika antoi poikansa viedä punakeltaisen, olihan meillä kiire kotona odottavan, hoidossa olevan Nipsu- tytön luo. No ei vaan, kyllä se Wilkku ihan voittonsa ansaitsi, paljon kyllä saatiin juosta ja tuomari totesikin että hienoja koiria ja kiva katsella. Niinpä se on! Upea päivä, ei voi muuta sanoa- ei kovin usein tälläisiä saa elää!