Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2012-04-09

Sukupolvien tapaaminen

Tänään Pääsiäismaanantaina Taikan kasvattajat Riku ja Heli tulivat meille pentuja katsomaan. Heidän ekat Viivi- mamman lapsenlapset :-) Viivikin oli mukana ja pihalla otettiin yhteispotretti kolmesta sukupolvesta: Viivi, Taika, Lumo ja Nipsu :-) Rikulle suuret kiitokset pentujen valokuvaamisesta! Se on ollut haastava tehtävä meille, koska meillä itsellä ei ole järjestelmäkameraa. Rikun ja Helin järkkärillä seisotuskuvien ottaminen onnistui tosi kivasti ja nyt on kotisivuilla kaikille pennuille oma kuvakansio, jonne toivomme myös uusilta omistajilta aktiivisesti täyttöä!

Riku ja Heli toivat pennuille tuliaisiksi pienen kanin ja siihen pennut tutustuivat erittäin suurella mielenkiinnolla. Niinpä siinä kanille sitten illan kuluessa kävi, että se päätyi parempiin suihin... Pennut ovat melkoisia petoeläimiä ja raaka pupunen maistui karvoinen, luineen ja päivineen... Huh huh :-)