Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2009-02-16

Flunssaa ja mätsäilyä..

Taikkiksella on viime päivinä ollut vähän enempi säpinää kuin mammallaan, joka sairastui sitkeään flunssaan. Olipa siinä haukulla ihmettelemistä, kun mamma ei aamulla kiirehtinytkään töihin, vaan jäi sängyn pohjalle köhimään. Mikäpä siinä oli sairataessa kun oma hoitaja valvoi sängyn vieressä, välillä antoi parantavia lipaisuja nuhanenään ja tervehdyttävää akupunktiota villasukkien peittämiin varpaisiin. Marika ja Milli toimivat suurena apuna kun veivät Taikaa mukaansa metsälenkeille, suuret kiitokset heille!

Lauantaina lähdimme flunssaa uhmaten tollerimobiililla kohti Häijäätä, jossa järjestettiin mätsäri. Ilma oli mukava, pikku pakkasta ja poutaa. Liikkeellä oli runsaasti hännänheiluttajia, joten tohinaa riitti. Taika ja Milli olivat aluksi aika täpinöissä, mutta hetken aikaa kun touhua katseltiin ja paikkaan tutustuttiin alkoivat koiratkin jo vähän rauhoittua. Marika teki ystävän työn ja esitti Taikan kehässä, kiitos! Olihan se Taikan meno aika pomppimista. Positiivista tietty se, ettei Taikaa jänskättänyt vaan se oli oma iloinen itsensä. Menestystä ei kehästä tullut, mutta hyvää kokemusta joka tapauksessa. Milli veti oman kehänsä hienosti läpi, sijoitus punaisen nauhan saaneista kolmas. Onnea! Mätsärin jälkeen ajeltiin tapaamaan äitiä ja iskää Mouhijärvelle. Sulateltiin varpaita ja nautittiin ihana päivällinen ja Ystävänpäivän leivokset. Mukava päivä kaiken kaikkiaan, vaikkakin pitkä ja flunssaiselle raskas. Sunnantai menikin sitten palautuessa ja sairastaessa. Damia vähän noudettiin (ja pureskeltiin) sisätiloissa, muuten päivä kului telkkaa tuijotellen ja nenää niistellen.