Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 RTK4 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 RTK3 BH Magicfox`s Barbera) sekä Soman (FI JVA FI JMVA RTK1 Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2021-03-20

Enää reilut 2 viikkoa...

 ..siihen kun Myrrin pennut syntyvät. Aika on mennyt käsittämätöntä vauhtia! Myrrin vointi läpi koko tiineyden on ollut erinomainen :) Ruoka maistuu enemmän kuin hyvin, mitään pahoinvointia ei ole ollut, lenkit jaksetaan edelleen kulkea muun porukun mukana ja pieniä treenejäkin omaksi iloksi vielä tehdään. 
Pentulaatikko on täysin valmis vastaanottamaan uuden sukupolven, siellä Myrri ja muu lauma käy monasti katselemassa ja vähän myöhimässä. Tuttu laatikko koko laumalle, jossa kaikki meidän tytöt ovat alkunsa kasvaneet (toki Taikaa lukuunottamatta).

Lauma laatikossa :)

Herttulin kanssa ollaan treenailtu aksaa ja rallya edelleen säännöllisesti ja molemmissa neiti on edennyt varsin mukavasti. Kumpa loppuvuotena edes päästäisiin jonnekin kisaamaan, se olisi toive! Minku on jatkanut nyt rallyssa Myrrin jäädessä äippälomalle, ja todella isolla innolla Minkuli siellä suorittaa :) Josko kevään aikana otettaisiin voittajaluokka haltuun ja jossain kohti kisoihin, kun niitä taas alkaisi olla.. Näyttelyihinkin jo mieli halajaisi, etenkin Lumon upea viime vuosi muistona pohjalla ja hyväkuntoista veteraania mielellään kehissäkin esittelisi... Ei vielä ikä paina, kuten noutotreenin yhteydessä eilen napatusta kuvasta voi päätellä :D

Lennokas Lumo!

Mutta tällaista odottelua tämä elo nyt on, odotellaan pentuja ja sitten odotellaan että elämä alkaisi pikkuhiljaa palata normaaliin = kisatoiminta käyntiin. Sillä välin saadaan kyllä aika kulumaan lauman kanssa touhuillen niin arjen kuin harrastamisen parissa!