Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2019-11-11

Loppuvuoden näyttelyväsymystä...

Huikea näyttelyvuosi alkaa olla lopuillaan ja hyvä niin, melkoinen näyttelyväsymys on iskenyt. Myrri on tiputtanut turkkinsa ja "menestys" viime näyttelyissä on ollut sen mukaista. Jyväskylästä käytiin hakemassa lauantaina vara-serti isosta valioluokasta luokan 2. sijalta. Seuraavana päivänä kesällä Myrristä VSP:n tehnyt tuomari antoi vain sileän erin, joten kovin nuo näkemykset vaihtelee. Lumo voitti sunnuntaina valioluokan mutta loppukisassa sijoittui vasta pn4:ksi, lauantaina Lumo oli sileän erin arvoinen kun raajakorkeutta puuttui... Taippuli oli molempina päivänä VSP- veteraani kera SA:n ja ihanien arvioiden! On se Mummo vaan edelleen kaunis ja esiintymisen into ja draivi, se on omaa luokkaansa :) Loppuvuoteen mahtuisi enää kolme näyttelyä, mutta saapa nähdä jaksetaanko mennä kun menestystä tuskin on odotettavissa... Ensi vuoteen sitten uusin innoin jossain kohtaa ja jollain kokoonpanolla, ehkä 5 koiran voimin ;)

Minkun mahdollista tiineyttä on nyt takana reilut 2 viikkoa. Vielä ei pysty sanomaan, onko vaiko eikö.. mutta jos veikata pitää niin sanoihin että on. Pieniä merkkejä on ilmassa ja muiden tyttöjen käytöksessä Minkua kohtaan havaittavissa :) Pentukyselyitä on tullut todella runsaasti ja kotisivuille olenkin jo päivittänyt, että niitä emme enää tässä vaiheessa ota vastaan. Kiitoksia kaikille pentueestamme kiinnostuneille yhteyden otoista ja onnea sen oman pennun etsintään!
 

Taippuli, Jyväskylän 2 x VSP- veteraani - kaunis vanhuksemme :)