Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2018-10-08

Täyden kympin tyttö :)


Täydellinen tyttö kera tähän astisten pokaaliensa :)

Sellainen on meidän Myrri- täyden kympin tyttö! Viikonloppuna päätettiin pentunäyttelyiden aikakausi Tuuloksessa Rune Fagerströmin kehässä. Paikka oli jo viime viikonlopulta tuttu kauppakeskuksen parkkihalli. Nyt kehissä ei ollut mattoja, joten olosuhteet sikäli huonommat. Onneksi Myrrillä ei ole mitään ongelmia alustojen kanssa (kuten ei meidän muillakaan tytöillä) joten esiintyminen sujuikin tuttuun tapaan varsin mallikkaasi :) Runella oli vielä harjoitusarvostelijakin mukana joten tuli sitten syynättyä huolella kahden tuomarin toimesta. Tähän hienoon arvosteluun oli hyvä päättää pentuluokat:

"8 kk, erittäin hyvin kehittynyt tasapainoinen pentu. Erinomaiset rungon mittasuhteet. Kaunis, ilmeikäs pää jossa riittävä pituus ja vahvuus. Kaunis kaula, joka liittyy hyvin lapoihin. Erinomainen runko, tasapainoiset kulmaukset. Erinomainen luusto, raajat ja käpälät. Iloinen luonne. Liikkuu hyvin. Hyvin esitetty".

Tällä arvostelulla Myrri sai KP:n, ja oli lopulta Luca- veljeä vastaan kisatessa ROP- pentu. Siihen kelpasi pentuluokat päättää! Yhteensä Myrri ehti kymmenestä käymästään näyttelystä kerätä 10 KP:a, 8 ROP- pentusijaa ja 2 VSP- pentusijaa sekä yhden ryhmäsijoituksenkin. Kaunis iloinen tyttö joka rakastaa esiintyä!

Näyttelyssä oli Myrrin ja Lucan lisäksi Vanni- sisko joka myös sai KP:n, varsin malliikkaalla esiintymisellä. Hienoja pentuja kaikki tyynni, ei voi muuta todeta!

Isot tyttömme saivat ihan kelpo arvostelut, mutta tiedossa oli Runen hakevan vähän raajakkaampaa mallia joten kirkkaimmille sijoille ei päästy. Minku oli valoiden ykkönen ja lopulta pn3- esiintyikin häntä heiluen läpi kisan, ja Lumo valioiden kakkonen sa:lla. Mummoa kierrätin kehässä ennen kehien alkua, kyllä vaan oli mallikasta menoa ja hienosti sujui niin liikkeet kuin seisominenkin- ja lihapulla maistui :)

Eilen käytiin Myrrin kanssa tekemässä MEJÄ- harkkajälki vielä ennen talven lumien tuloa. Jarno teki jäljen lauantaina joten ikää jäljelle ehti kertyä lähes vuorokausi. Ensimmäinen osuus jäljestä meni todella hyvin, maavainulla. Kakkososuudella oli peuroja pyörinyt alueella melkotavalla jäljistä päätellen, mutta hyvin Myrri sieltä oikean jäljen  löysi ja aina palasi pienten tarkistelujen jälkeen jatkamaan suoritusta. Viimeisellä osuudella mentiin pääosin ilmavainulla, sorkasta tuli hajut nenään kun rinnettä pitkin lasketeltiin alas kohti kaatoa. Ja kaato löytyi ja kiinnosti kovin- oikein mallikasta menoa! Olipas hyvä treeni josta jäi hyvä mieli- kyllä Myrristä kelpo jälkikoira tulee ja reilun puolen vuoden päästä kehdataan lähteä hyvillä mielin ekoihin kokeisiin :)


Myrrin tulossaldo tähän saakka- ei paljon parannettavaa ;)