Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (RTK1 Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2018-02-26

Minku Satakunnan noutajakoirayhdistyksen vuoden 2017 Näyttelykoira! Ja paljon muitakin sijoituksia kaikille :) Pennut jo 6 viikkoa!

Eilen tuli mukava uutinen: Minku on Satakunnan noutajakoirayhdistyksen vuoden 2017 Näyttelykoira! Meidän kaunis mamma :) Taika kruunattiin Tamskin vuoden 2017 Näyttelyveteraaniksi myös tässä jokunen päivä sitten- suuressa koirayhdistyksessä melkoinen saavutus! Alla kesäinen kuva tyttösistä- näissä hirmupakkasissa on mukava muistella ja fiilistellä kesän lämpöä ja mahtavia saavutuksia :)



Tyttöset ovat napsineet useita muitakin vuoden kaunein koira, vuoden harrastuskoira ja vuoden mejäkoirasijoja. Jarno niitä blogiinsa ansiokkaasti kirjasi, melkoinen luettelo se on, joten en niitä tähän kopioi- Rapsuttamosta voi käydä katsomassa. Täytyy vain todeta, että melkoinen harrastusvuosi oli tuo 2017 (KIN), ja on meillä vaan upeat tytöt!

Pennut täyttävät tänään jo 6 viikkoa, minne se aika on rientänyt?!? Vauhti, ääni, aktiivisuus, kontaktinhalu, leikit, kaikki ne vaan lisääntyy :) Ruoka maistuu erinomaisesti ja Minku onkin nyt vähentänyt selvästi imetyskertoja ja - aikoja. Alkaa siis pikkuisilla olla vieroitus käsillä. Jauhelihaa saa kantaa kaupasta sellaisen 5 kiloa kerralla, samoin menee kanaa, possunkieliä, sydäntä ja tottakai pentunappulaa. Melkoisia palleroita kyllä ovat!

Varista on esitelty pennuille muutaman kerran ja kovasti se kaikkia kiinnostaa. Myös ulkoilemaan päästiin pari päivää sitten ekaa kertaa, lumessa oli kiva riekkua, harmi vaan kun pakkasten vuoksi ulkoilut ovat jääneet tähän yhteen kertaan. Toivotaan että luvattu lauhtuminen nyt tulisi loppuviikosta, sitten ulkoillaan päivittäin. Pennuille on myös mm. pidetty sisällä allasbileet, ostetttu Ikeasta kassillinen uusia leluja, pidetty jo pentoja (niihin suhtauduttiin yllättävän rauhallisesti) ja tottakai sylittelyä ja silittelyä (käsittelyharjoituksia) tehdään päivittäin tuntikaupalla :)

Viikonloppuna on pennuilla tiedossa paljon ohjelmaa. Lauantaina tulee koirahierojamme (ja jäsenkorjaaja, kraniosakraaliterapeutti) Helmiina käymään koko pentueen (ja Minkun) läpi, sunnuntaina koiranomi ja pennunostajamme Emmi tulee tekemään pennuille pentutestin ja toki muutakin, vierailuja ja touhua mahtuu loppuviikkoon. Ei ole pienten koirien elämä tylsää!

Tässä muutama kuva viimepäivien aktiviteeteista.


Varis kiinnostaa kovin!



Ulkona on kivaa!


Osaavat he nukkuakin :)