Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2012-01-25

Taikan masunkasvatusprojekti on pyörähtänyt käyntiin oikein urakalla :-)

Sen jälkeen kun käytiin ultrassa viikko takaperin on Taikan mahan kasvatus käynnistynyt hurjaa vauhtia! Enää ei ole epäilystä siitä onko pentuja tulossa :-) Kauhulla odotan kuinka iso Taikasta oikeen tuleekaan! Vielä kuukauden verran pitäisi mahaa kasvatella, taitaa tulla mammalle tukalat viikot...

Käytös on Taikalla selvästi piristynyt, taisi kuintekin alkutiineydessä pientä väsymystä ja ehkä hankalaa oloakin olla. Nyt lenkeillä otetaan spurtteja entiseen malliin, haetaan luckyä leikkiin, häntä heiluu iloisesti ja naamalla on usein se vekkulimainen Taiksun oma ilme :-) Vaan mamma ei oikein tajua muuttuneita mittasuhteitaan. Kummallisesti se sänkyyn ja sohvalle hyppääminen ei enää käy niin ketterästi ja kun sinne sitten pääsee, niin kyllä jyrätään päälle niin että tässä on kohta emäntä ja isäntä ihan mustelmilla :-)

Pennuista kiinnostuneita perheitä on ollut ihanan paljon, mutta valitettavasti kaikille ei tule pentua tästä pentueesta riittämään. Seuraavat viikonloput vietämmekin tutustuen perhe- ehdokkaisiin ja miettien keille heistä pikku punanenät sitten aikanaan muuttavat. Ja ne kenelle ei nyt pentua riitä niin toivomme että se oma pentunen löytyy jostain muualta tai tulevaisuudessa mahdollisesti Taikan seuraavasta pentueesta :-)