Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2011-09-18

ROP Savitaipaleelta, Hamina ja valojen yö :-)

Syksyinen viikonloppu Haminassa ja Savitaipaleella oli täynnä kivoja tapahtumia :-) Erityiskiitos Pekalle, Stellalle ja Aadalle kun kutsuitte meidät ihanaan kotiinne Haminaan ja kestitsitte ja majoititte niin meidät ihmiset kuin koiratkin! Valojen yö oli kiva ylläri ja hyvin ajoitettu vierailumme ajaksi. Ensi vuonna uudelleen!

Savitaipaleella oli lauantaina ryhmänäyttely jonne Taiksu pääsi piiiiiitkästä aikaa muistelemaan millaista se kehätoiminta olikaan :-) Hienosti oli neidillä muistissa, ihan ROP:n arvoisesti! Sen nyt tiedänkin että Taika osaa ja nauttii mutta erityisiloiseksi minut handlerina teki tuomarin arvosteluun kirjoittama loppulausuma: "Handler knows what she is doing. Excelently handled!" Yhtä hymyä oltiin sitten loppupäivä :-)