Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2011-02-07

Parkanon kaunein tyttötolleri :)

Käytiin tuossa pyörähtämässä Parkanon ryhmänäyttelyssä. Vitsailtiin ajaessa KePon kanssa kun nopeusvalvontakameroita ohiteltiin, että jos räpsähtää tulee ROPpi Turun malliin. Tällä kertaa päätettiin että ei se ROPpi nyt niin tärkeä ole, VSPkin riittää ja päätettiin ajella rauhallisesti :)

Tuomarina Parkanossa oli meille uusi tuttavuus, Tarja Hovila. Kun urokset alkoivat tuli selväksi että linja on tiukka. Vain kaksi urosta sai SA:n ja näistä voittajaksi valittiin Jaska. Muuten nauhoja jaeltiin lähes koko väriskaalalla, vihreästä punaiseen. Nartuilla linja oli vieläkin tiukempi: Taika ainoana narttuna sai SAn ja sen myötä pääsi suoraan ROP kehään kisaamaan Jaskan kanssa. Tuttuun tapaan Jaska vei voiton ja me saimme sen tilaamamme vihreä-valkoisen ruusukkeen :) Sitten vähän tehtiin ostoksia ja valokuvattiin koiria. Kotimatka sujui KePon ajaessa (luksusta!) hihitellessä ja auringonpaistetta ihaillessa :D