Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2009-12-01

Joulukuu on alkanut ja vettä vain sataa. Onneksi sataa vettä eikä lunta, sillä Milli päätti autossa odotellessaan laittaa lohkolämppärinjohdon uuteen uskoon. Ilmeisesti oli hieman tylsää.. Kaikki ruokaa läheisesti muistuttavatkin huomattiin kyörätä pois koiran ulottuvilta mutta eipä tullut mieleen että johtokin kelpaisi.

Nyt on menossa siis toinen Milli- talossa viikko. Säännöt alkavat pikkuhiljaa mennä perille, mutta edelleen jaksaa kokeilla. Taika menee siinä sivussa. Huomioimattomuus on tepsinyt näyttelykäytökseen. Reilu viikko sitten Jyväskylän KV:ssa Taikan esiintyminen oli aivan katastrofi, veti vain pois kehästä. Tuloksena nuortenluokan eh, vaikka olisin kyllä odottanut hylkyä. Seuraavana päivänä alkoi sitten huomioimattomuus ja tuloksia näkyi sunnuntaina kun oltiin Turku KV:ssa. Taika esiintyi huomattavasti paremmin, oli iloinen seistessään ja tuomari laittoikin arvosteluun "miellyttävä luonne"! Voi kun olin onnellinen tuosta maininnasta, vaikkei menestystä tullutkaan. Jälleen nuo eh mutta esiintymisen perusteella olisi kyllä erin ansainnu :) Nyt on tulevana viikonloppuna ohjelmassa Itsenäisyyspäivän ryhmänäyttely Niihamassa ja mielenkiinnolla odotan onko käytöksen paarantuminen pysyvää laatua. Huomio on hyvin rajattua edelleen ja koira sitä selvästi halajaa. Kun kehässä sitä suodaan niin ei siinä tarvita namipaloja koiraa palkkaamaan, pelkkä katse ja kehu riittää. Näinhän sen pitäisikin olla! Kyllä sitä on ollut niin tampio tuon koiran kanssa, hellinyt ja lellinyt ihan piloille. Saapi sitä toki jatkossakin helliä, mutta tästä edespäin vain meidän ihmisten, "johtajien", ehdoilla. Millillekin tuo asettaminen koiraksi koiran paikalle tekee ja sitten omassa kotonaan tekisi todella hyvää- koiran kierrokset eivät ole enää kokoaikaa katossa. Ei tarvitse stressata kun pomot hoitaa hommat :)